over WIT

Achter het oprichten van WIT als plek om samen te komen en werken aan jouw innerlijke waarheid, zit natuurlijk de theorie en de zienswijze van Bewustzijnsvormen. Maar het gaat nu veel verder, en ook vele malen dieper. In WIT zal heel veel samenkomen: nieuwe zienswijzen, theorieën, ontdekkingen, informatie uit oude geschriften, energiewerk en andere vormen van zelfontwikkeling. Het neemt ook de evolutie van ons lichaam en ons bewustzijn mee, staat stil bij de oorzaak van langdurige stress en reikt daarvoor een gloednieuwe oplossing aan. Iets dat stress niet alleen reduceert, maar bij de oorzaak aanpakt, zodat je zelf je stressprogrammering kunt resetten. Het gaat te ver om hier onze hele zienswijze te beschrijven. Daarvoor is er een boek in de maak.

WIT zal nooit een ‘leerschool’ met een vaste leerroute en leerstof zijn of worden. Het zal eerder lijken op een ‘fietskaart langs knooppunten’, waarbij de ‘knooppunten’ lezingen, therapievormen, cursussen, workshops en andere activiteiten zijn. Jij bent een uniek mens, dus jouw weg naar WIT Bewustzijn is ook heel persoonlijk en uniek: jij kiest jouw route. En kom je daar (even) niet uit: dan helpen we je graag – op de manier van ‘samen zoeken, samen vinden’: dat is al een stukje WIT Bewustzijn! Zo vind je gaandeweg steeds duidelijker jouw eigen route: de weg van jouw Innerlijke Waarheid.

Op dit moment zijn we nog bezig om WIT, als plek waar je naar toe kan, op te richten. Maar we beginnen wel al met een heel belangrijk en centraal gegeven: het opruimen van de chronische stress die de ervaring van jouw WIT Bewustzijn belemmert. Daarvoor leren we je een oefening om zelf je stressprogrammering te resetten. Met de achterliggende theorie, die je zelf regelmatig kan toepassen. Daarnaast ondersteunen we je tijdens dat proces op momenten dat je dat nodig hebt. Omdat dit echt niet de enige manier is, zullen er gaandeweg steeds meer mogelijkheden bijkomen (de ‘knooppunten’). Enkele zijn er al, maar we ontwikkelen nu een steeds breder netwerk van mensen die heel goed zijn in hun manier en methode, en die zich met ons willen verbinden.

Meer info over de oorzaken van stress.
Meer info over de dagworkshop ‘Zelf je Stressprogrammering Resetten’.